Welcome to Xfinity Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,844,426

members

1,506

online

36,602

topics

Top

TV Listings Web Page won't load

New Poster

TV Listings Web Page won't load

This page will not load, on either Google Chrome or Edge.  It just keeps attempting to connect.

https://tv.xfinity.com/listings

This has been going on for a few days, and at one point there was a flash plugin error.

I use this to view and change channels as a backup to the remote.

Frequent Visitor

Re: TV Listings Web Page won't load

In chrome, go to settings and enable 3rd party cookies... had the same problem and this fixed it.

New Poster

Re: TV Listings Web Page won't load

Thanks for your reply, but it appears I already have that set.  

cookies.JPG

Frequent Visitor

Re: TV Listings Web Page won't load

This wasn't working for me yesterday and most of this morning, but magically starting working a couple hours ago.

New Poster

Re: TV Listings Web Page won't load

It still doesn't work in Chrome or Edge, but it does load in Firefox.  This is clearly an Xfinity issue.

Bronze Problem Solver

Re: TV Listings Web Page won't load


suwigg wrote:

It still doesn't work in Chrome or Edge, but it does load in Firefox.  This is clearly an Xfinity issue.


It loads in chrome and edge for me, it must be one of your settings. Try restoring browser default settings.

New Poster

Re: TV Listings Web Page won't load

Okay, working now.  I cleared Browsing history, cookies and cache.

Thank you to all who posted.

New Poster

Re: TV Listings Web Page won't load

Nope - still not working.  Flash compatibility issue, but Chrome says it has the latest version installed.

Bronze Problem Solver

Re: TV Listings Web Page won't load


suwigg wrote:

Nope - still not working.  Flash compatibility issue, but Chrome says it has the latest version installed.


Chrome has its own version of flash, I installed chrome, didn't change any settings and it worked. So if you really want chrome to work you could try uninstalling and reinstalling.

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

Discussion stats
  • 8 replies
  • 639 views
  • 1 kudo
  • 4 in conversation