Welcome to Xfinity Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,859,285

members

806

online

29,125

topics

Top

Sound but no video when watching live TV on http://xfinitytv.comcast.net/live/network/

New Poster

Sound but no video when watching live TV on http://xfinitytv.comcast.net/live/network/

HELP!

 

I have perfect sound but NO video any time I am watching live TV on http://xfinitytv.comcast.net/live/network/

 

I am using Mac OS X El Capitan, and it was working perfectly fine....then wasn't.

 

This has been going on for weeks, and nobody on the Xfinity nor Comcast support team seems to be able to help. 

New Poster

Re: Sound but no video when watching live TV on http://xfinitytv.comcast.net/live/network/

DId you ever figure this out? I'm having the SAME problem.

New Poster

Re: Sound but no video when watching live TV on http://xfinitytv.comcast.net/live/network/

I'm having the same issues 9.14.16 @ 1:12am!  This is frustrating!

New Poster

Re: Sound but no video when watching live TV on http://xfinitytv.comcast.net/live/network/

https://youtu.be/iO50yQC0FuQ

 

I had the same issue with my Mac 10.10.5 Yosemite. When you get the black screen, right click and select Settings. Then uncheck: Enable Hardware Acceleration. 

 

That should do it.

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

Labels
Discussion stats
  • 3 replies
  • 433 views
  • 0 kudos
  • 4 in conversation