Welcome to Xfinity Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,842,428

members

702

online

36,213

topics

Top

Pictures not showing on the xfinity tv sports remote app faq

Silver Problem Solver

Pictures not showing on the xfinity tv sports remote app faq

Hello,

Just to inform some one from comcast that there appears to be the following link has some pictures that are not showing properly. When some one has some time can someone fix this.

http://forums.comcast.com/t5/XfinityTV-Mobile-Apps/Xfinity-TV-Sports-Remote-App-FAQ/td-p/1133315

Gold Problem Solver

Re: Pictures not showing on the xfinity tv sports remote app faq

What problem do you see? The pictures look OK from here.

Silver Problem Solver

Re: Pictures not showing on the xfinity tv sports remote app faq

Hello,

For a couple of days the pictures were not showing now they are

Official Employee

Re: Pictures not showing on the xfinity tv sports remote app faq


reasd wrote:

Hello,

For a couple of days the pictures were not showing now they are


Try uninstalling the app then re-install it and see if it works.

 

Thanks,
Joe
XfinityTV.com/Xfinity.com Support
Twitter: @XfinityTVJoe


Community Icon
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark a Best Answer!solution Icon

Silver Problem Solver

Re: Pictures not showing on the xfinity tv sports remote app faq

Hello,

It has nothing to do with the app it is the link on the faq page. It shows on windows pro version but on the xp home version with sp 3 and ie 8 the faq page shows no pictures just the famous red x. I have tried clearing the cache and temporary files and no luck.

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

Discussion stats
  • 4 replies
  • 718 views
  • 0 kudos
  • 3 in conversation