Welcome to Xfinity Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,858,202

members

780

online

30,106

topics

Top

Pac12 not loading

New Poster

Pac12 not loading

I can view ESPN, ESPN 2, Disney, Disney XD, but CNN, HLN and most importantly Pac12 launch but just give a black blank screen and do not load. I have the Pac12 channel and can watch the channel when at home.

Tags (1)
New Poster

Re: Pac12 not loading

My Device Information My Zip Code: 97212 My Cable Provider: Recommended by Comcast My myDVR Manager Status: activated My Set Top Box Names: DVR 1 My Queue setup: True Facebook Queue Syncing: false Facebook Connect: False My public IP address: 24.21.171.234 My operating system: Windows - Windows NT 6.1 My web browser: Explorer 9 - Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; HPNTDF; .NET4.0C; InfoPath.3) My system type: Desktop computer or other device My Move player version: Not Installed My Silverlight version: 5.1.10411.0 My flash version: 11.5 r502 Javascript: enabled Cookies: Enabled (2774 Bytes) Time Information My Clock Time: Sat Nov 24 08:15:35 PST 2012 Server Clock Time: Sat Nov 24 08:15:16 PST 2012

My Account Information Primary Account: True Provider Codes: s, bq, ce, cd, cf, aw, ar, cg, au, bv, b, u, c, br, bt, cm, h, ad, bw, d, al, bh, ci, a, y, bx, bb, bc, bu, by, bs, at, cb, ch, bz, bm, bl, bk, bp, bo, cc, bn Internet Subscriber: True Cable TV Subscriber: True Voice Subscriber: True
Official Employee

Re: Pac12 not loading


briwlls7 wrote:

My Device Information My Zip Code: 97212 My Cable Provider: Recommended by Comcast My myDVR Manager Status: activated My Set Top Box Names: DVR 1 My Queue setup: True Facebook Queue Syncing: false Facebook Connect: False My public IP address: 24.21.171.234 My operating system: Windows - Windows NT 6.1 My web browser: Explorer 9 - Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; HPNTDF; .NET4.0C; InfoPath.3) My system type: Desktop computer or other device My Move player version: Not Installed My Silverlight version: 5.1.10411.0 My flash version: 11.5 r502 Javascript: enabled Cookies: Enabled (2774 Bytes) Time Information My Clock Time: Sat Nov 24 08:15:35 PST 2012 Server Clock Time: Sat Nov 24 08:15:16 PST 2012

My Account Information Primary Account: True Provider Codes: s, bq, ce, cd, cf, aw, ar, cg, au, bv, b, u, c, br, bt, cm, h, ad, bw, d, al, bh, ci, a, y, bx, bb, bc, bu, by, bs, at, cb, ch, bz, bm, bl, bk, bp, bo, cc, bn Internet Subscriber: True Cable TV Subscriber: True Voice Subscriber: True

You have an older version of Silverlight installed.

 

Completely uninstall Silverlight from your computer. Then download and install Silverlight from the appropriate link below:

 

Windows users 

 

This is a patched version that fixes most video playback issues and gets you out of the "Please install/upgrade Silverlight" loop.

 

Follow all the on-screen instructions and then try playing videos again. Let me know the results.

 

Thanks,
Joe
XfinityTV.com/Xfinity.com Support
Twitter: @XfinityTVJoe


Community Icon
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark a Best Answer!solution Icon

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

Labels
Discussion stats
  • 2 replies
  • 632 views
  • 0 kudos
  • 2 in conversation