Welcome to Xfinity Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,842,085

members

1,265

online

36,166

topics

Top

Movies only play once? Glitch? Bug?

New Poster

Movies only play once? Glitch? Bug?

I am trying to re-watch a movie, Monsters VS Aliens, and every time we try to access it, the same 3 commercials loop about a dozen times, then black screen that says "Your movie has ended. Replay". We click replay and same loop situation happens, again and again and again. Same problem if movie accessed from the actual page.

 

Called, or rather TRIED to call "customer service" and talked to legit, 5 people about it, until the SIXTH rep "couldn't hear me" and hung up... this after I had given my phone# to the reps to get a call back in case something like that were to happen.  Of course I never heard from them again... This is such a small glitch for no one to be able to help with. So I have turned to the forums. 

 

Any help on how to get this stupid thing to work??? Thank you in advance =)

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

Discussion stats
  • 0 replies
  • 707 views
  • 0 kudos
  • 1 in conversation