Welcome to Xfinity Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,840,994

members

1,182

online

35,963

topics

Top

I have lost sound on one channel and it's HD equivalent

Frequent Visitor

I have lost sound on one channel and it's HD equivalent

  I have lost sound on one network channel and it's HD channel. My second box is fine. After doing some useless attempts to fix the problem by talking to a Comcast rep I wonder if anyone's had this problem. I unplugged the thing. I unplugged the cables behind it.  The rep supposedly sent signals to it twice. I was then told it was the TV network. Nope. The other box is fine! So I was told I need a new box. I don't know much but I know that's not the problem. I have no other problems with other channels. Any help is appreciated.

Problem Solver

Re: I have lost sound on one channel and it's HD equivalent

It could still be the cable-box having problems with the specific frequency. I would exchange the cable-box if you live close to your service center.

 

Otherwise; you might need a tech. to check out your cables.

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

Discussion stats
  • 1 reply
  • 293 views
  • 0 kudos
  • 2 in conversation