Welcome to Xfinity Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,840,887

members

493

online

35,932

topics

Top

Error 573

New Poster

Error 573

I keep getting this error when live streaming any of the available channels. What's wrong?

 

 

 

My Device Information

My Zip Code:

85718

My Cable Provider:

Comcast Pima County/Tucson Digital

My myDVR Manager Status:

Activated

My Set Top Box Names:

DVR 1

My Queue setup:

False

Facebook Queue Syncing:

False

Facebook Connect:

False

My public IP address:

24.143.66.111

My operating system:

Windows - Undefined

My web browser:

Chrome 21 - Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.1 (KHTML, Like Gecko) Chrome/21.0.1180.89 Safari/537.1

My system type:

Desktop Computer Or Other Device

My Move player version:

Not Installed

My Silverlight version:

5.1.10516.0

My flash version:

11.3 R31

Javascript:

Enabled

Cookies:

Enabled

Time Information

My Clock Time:

Thu Sep 06 2012 20:33:36 GMT-0700 (Pacific Daylight Time)

Server Clock Time:

Thu Sep 06 2012 20:33:11 GMT-0700 (Pacific Daylight Time)

My Account Information

Primary Account:

True

Provider Codes:

S, Bq, Ce, Cd, Cf, G, Ak, Aw, Ar, Cg, Au, Bv, B, U, C, Br, Bt, Cm, H, Ad, Bw, D, Al, Bh, Ci, A, Y, Bx, Bb, Bc, Bu, By, Bs, At, Cb, Ch, E, Aj, Bz, Bm, Bl, Bk, Bp, Cj, Bo, Cc, F, M, Bn

Internet Subscriber:

True

Cable TV Subscriber:

True

Voice Subscriber:

True

Tags (1)
New Poster

Re: Error 573

I've tried deleting the file in this folder: C:\ProgramData\Microsoft\PlayReady

 

And reinstalling silverlight from here: http://silverlight.dlservice.microsoft.com/download/5/F/4/5F4E029C-77F5-4EC7-B084-E7B180483AFF/10516...

Official Employee

Re: Error 573


krzemienp wrote:

I've tried deleting the file in this folder: C:\ProgramData\Microsoft\PlayReady

 

And reinstalling silverlight from here: http://silverlight.dlservice.microsoft.com/download/5/F/4/5F4E029C-77F5-4EC7-B084-E7B180483AFF/10516...


What videos are you trying to watch?

 

Thanks,
Joe
XfinityTV.com/Xfinity.com Support
Twitter: @XfinityTVJoe


Community Icon
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark a Best Answer!solution Icon

New Poster

Re: Error 573

The CNN live stream. Today it's still down too.

 

Also, all video's seem to hang on "Starting Playback" and it never progresses, or eventually gives the 573 error.

Official Employee

Re: Error 573


krzemienp wrote:

The CNN live stream. Today it's still down too.

 

Also, all video's seem to hang on "Starting Playback" and it never progresses, or eventually gives the 573 error.


Try using a different web browser and let me know if it works. This is not a permanent solution but it will help us narrow down your issue.

 

Thanks,
Joe
XfinityTV.com/Xfinity.com Support
Twitter: @XfinityTVJoe


Community Icon
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark a Best Answer!solution Icon

New Poster

Re: Error 573

Thanks!

 

Chrome version 21.0.1180.89 with silverlight version 5.1.10516.0 Was the one causing the problem.
Firefox version 14.0.1 works

Official Employee

Re: Error 573


krzemienp wrote:

Thanks!

 

Chrome version 21.0.1180.89 with silverlight version 5.1.10516.0 Was the one causing the problem.
Firefox version 14.0.1 works


So there must be something in Chrome that is blocking videos from playing. Try completely removing Chrome and all of its files from your computer and then download and install it again.

 

Thanks,
Joe
XfinityTV.com/Xfinity.com Support
Twitter: @XfinityTVJoe


Community Icon
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark a Best Answer!solution Icon

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

Discussion stats
  • 6 replies
  • 813 views
  • 0 kudos
  • 2 in conversation