Welcome to Xfinity Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,860,252

members

1,158

online

29,306

topics

Top

Error 566 on both Firefox and Chrome. Video won't play at all.

New Poster

Error 566 on both Firefox and Chrome. Video won't play at all.

I got error 566 on both Firefox and Chrome. The video won't play at all.  Please advise. I have already copied and pasted my xfinity computer info. ComcastJoe, please advise. Thanks.

My Device Information My Zip Code: Unknown My Cable Provider: Unknown Use Dac: false My Conroller ID: Unknown My Map ID: Unknown My Persona ID: 9838 My myDVR Manager Status: Not Installed My Set Top Box Names: Not Installed My Watchlist setup: false Facebook Watchlist Syncing: false Facebook Connect: false My public IP address: 98.207.88.101 My operating system: Windows - rv:30.0 My web browser: Firefox 30 - Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:30.0) Gecko/20100101 Firefox/30.0 My system type: Desktop computer or other device My Silverlight version: 5.1.30514.0 My Flash version: 14.0.0 Javascript: enabled Cookies: Enabled (1645 Bytes). Time Information My Clock Time: Mon Jul 28 2014 00:49:47 GMT-0700 (Pacific Standard Time) Server Clock Time: Mon Jul 28 2014 00:50:09 GMT-0700 (Pacific Standard Time)
My Account Information In Home Authenticated: false Primary Account: true Provider Codes: dd, jg, ck, a, dh, c, jm Internet Subscriber: true Cable TV Subscriber: false Voice Subscriber: true
Tags (1)
Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

Labels
Discussion stats
  • 0 replies
  • 965 views
  • 0 kudos
  • 1 in conversation