Welcome to Xfinity Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,859,977

members

1,295

online

29,259

topics

Top

Error 102100.43: Loading of the specified resource has failed

New Poster

Error 102100.43: Loading of the specified resource has failed

I recently had to reinstall the OS on my laptop, and now I get the above message when trying to stream my recorded shows.

I've checked "My Devices" and although I know there are more, the only device listed is this laptop.

Any suggestions?

Bronze Problem Solver

Re: Error 102100.43: Loading of the specified resource has failed


don_tolbert wrote:

I recently had to reinstall the OS on my laptop, and now I get the above message when trying to stream my recorded shows.

I've checked "My Devices" and although I know there are more, the only device listed is this laptop.

Any suggestions?


In your network status, check you dns servers. Verify they are comcast/xfinity's.

 

https://www.xfinity.com/support/internet/xtv-comcast-net-errorcode-900-102100/

New Poster

Re: Error 102100.43: Loading of the specified resource has failed

ipconfig /all

Wireless LAN adapter Wi-Fi:

Connection-specific DNS Suffix . : hsd1.co.comcast.net
Description . . . . . . . . . . . : Intel(R) Centrino(R) Ultimate-N 6300 AGN
Physical Address. . . . . . . . . : 00-24-D7-47-F2-E8
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
IPv6 Address. . . . . . . . . . . : 2601:285:1:c9ea::7950(Preferred)
Lease Obtained. . . . . . . . . . : Monday, July 24, 2017 1:17:11 PM
Lease Expires . . . . . . . . . . : Monday, July 31, 2017 1:16:54 PM
IPv6 Address. . . . . . . . . . . : 2601:285:1:c9ea:dc51:ac76:8d9:8edf(Preferred)
Temporary IPv6 Address. . . . . . : 2601:285:1:c9ea:85a:a0c:52a7:5c53(Preferred)
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::dc51:ac76:8d9:8edf%7(Preferred)
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.1.136(Preferred)
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Lease Obtained. . . . . . . . . . : Monday, July 24, 2017 1:17:11 PM
Lease Expires . . . . . . . . . . : Monday, July 31, 2017 1:17:11 PM
Default Gateway . . . . . . . . . : fe80::3e7a:8aff:fe95:5888%7
192.168.1.1
DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 100672727
DHCPv6 Client DUID. . . . . . . . : 00-01-00-01-21-04-97-22-88-AE-1D-B1-51-24
DNS Servers . . . . . . . . . . . : 2001:558:feed::1
2001:558:feed::2
75.75.75.75
75.75.76.76
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Enabled

New Poster

Re: Error 102100.43: Loading of the specified resource has failed

So, this is not a Chrome issue:  IE and Firefox, same error, multiple recordings on DVR.

It's not a firewall issue, firewall off.

Windows 10 installation, new since 24 hours ago.

Adobe flash, new, installed.

No cache to speak of to clear.

My devices only show the current device I'm using at the time.  My desktop pc, wired, Windows 7, has no problem at all streaming everything.  My Android phone streams just fine too.

Any suggestions, I'll give it try.  By the way, do the Comcast / Xfinity techs pay attention to this forum?

Bronze Problem Solver

Re: Error 102100.43: Loading of the specified resource has failed


don_tolbert wrote:

ipconfig /all

Wireless LAN adapter Wi-Fi:

Connection-specific DNS Suffix . : hsd1.co.comcast.net
Description . . . . . . . . . . . : Intel(R) Centrino(R) Ultimate-N 6300 AGN
Physical Address. . . . . . . . . : 00-24-D7-47-F2-E8
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
IPv6 Address. . . . . . . . . . . : 2601:285:1:c9ea::7950(Preferred)
Lease Obtained. . . . . . . . . . : Monday, July 24, 2017 1:17:11 PM
Lease Expires . . . . . . . . . . : Monday, July 31, 2017 1:16:54 PM
IPv6 Address. . . . . . . . . . . : 2601:285:1:c9ea:dc51:ac76:8d9:8edf(Preferred)
Temporary IPv6 Address. . . . . . : 2601:285:1:c9ea:85a:a0c:52a7:5c53(Preferred)
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::dc51:ac76:8d9:8edf%7(Preferred)
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.1.136(Preferred)
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Lease Obtained. . . . . . . . . . : Monday, July 24, 2017 1:17:11 PM
Lease Expires . . . . . . . . . . : Monday, July 31, 2017 1:17:11 PM
Default Gateway . . . . . . . . . : fe80::3e7a:8aff:fe95:5888%7
192.168.1.1
DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 100672727
DHCPv6 Client DUID. . . . . . . . : 00-01-00-01-21-04-97-22-88-AE-1D-B1-51-24
DNS Servers . . . . . . . . . . . : 2001:558:feed::1
2001:558:feed::2
75.75.75.75
75.75.76.76
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Enabled


Not the problem, 75.75.75.75 & 75.75.76.76 are comcast

Bronze Problem Solver

Re: Error 102100.43: Loading of the specified resource has failed


 By the way, do the Comcast / Xfinity techs pay attention to this forum?

Yes, from what I've read, they're here on their own time not comcast time.

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

Labels
Discussion stats
  • 5 replies
  • 328 views
  • 0 kudos
  • 2 in conversation