Welcome to Xfinity Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,859,924

members

1,343

online

29,247

topics

Top

Endless loading "Now Connecting you to your entertainment experience" Error/Issue

New Poster

Endless loading "Now Connecting you to your entertainment experience" Error/Issue

Starting today 04/04/17 I started having the same issue I have seen others report such as "now connecting..." on my laptop but it never loads as it normally did before this. I tried using different browers, deleting cache/history, and more but nothing is helping. Every other website works perfectly including video websites like YouTube and A&E. I cant say this is Xfinity issue but I feel at the end of the day they should care and make sure customers services work regardless! I really don't want to have to call or talk with someone that asks me to do things I've already done but at the same time I am not getting services I am paying for! I normally do not use my X1 cable box in my living room so my main way of watching tv is on xfinitytv.com (online via my laptop) and now that it will not work I pretty much have no tv! Hopefully I am able to fix this or it magically fixes itself but if not I would really appreciate if someone at Xfinity could help.
Tags (2)
Frequent Visitor

Re: Endless loading "Now Connecting you to your entertainment experience" Error/Issue

Same exact issue. Have problem solved everything and it is not my computer.  Loads plerfectly on ipad app...it is just  PC (Windows 10) that is hanging when loading 'my experience'. Not an experience I want to have!!!

 

Began at beginning of  April.  Have used this site daily since before it was changed to this new experience--which leaves quite a bit to be desired when working properly.  

 

I have reinstalled all browsers...same issue on every browser...Chrome IE Firefox Edge...have checked all security settings on all browsers and Windows 10...have reinstalled Flash where needed and checked all flash settings on all broswers...flash works fine on other sites just not xfinity...this is NOT at my end...HELP COMCAST JOE, DAN, BOB.....ANYONE!!!

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

Labels
Discussion stats
  • 1 reply
  • 629 views
  • 1 kudo
  • 2 in conversation