Welcome to Xfinity Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,859,435

members

1,122

online

29,150

topics

Top

Can not play movies

New Poster

Can not play movies

I downloaded Two movies, but when went to play them, a message came up telling me I have a connection problem! One of the movies has expired already and didn't even see it yet!

Tags (1)
Official Employee

Re: Can not play movies


RRKocher1 wrote:

I downloaded Two movies, but when went to play them, a message came up telling me I have a connection problem! One of the movies has expired already and didn't even see it yet!


Please go to www.xfinitytv.com/computer and copy the information you see on-screen and paste it in this thread so we can further assist you.

 

Also, please send the URLs of the videos that you are trying to watch.

 

Thanks,
Joe
XfinityTV.com/Xfinity.com Support
Twitter: @XfinityTVJoe


Community Icon
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark a Best Answer!solution Icon

New Poster

Re: Can not play movies

I downloaded:    Marvel's The Avengers & Dark Shadows  from the Xfinity Store.

 

But when I went to play the movies, I got message telling me I have a connection problem!

These movies are now expired!

 

This is my Information:

My Device Information My Zip Code: 18704
My Cable Provider: Recommended by Comcast
My myDVR Manager Status: Unknown
My Set Top Box Names: Unknown
My Queue setup: False
Facebook Queue Syncing: false
Facebook Connect: False
My public IP address: 71.58.226.158
My operating system: Windows - Windows NT 5.1
My web browser: Explorer 8 - Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 2.0.50727; .NET4.0C; .NET4.0E)
My system type: Desktop computer or other device
My Move player version: Not Installed
My Silverlight version: 5.1.10411.0
My flash version: 11.4 r402 Javascript: enabled Cookies: Enabled (2665 Bytes) Time Information My Clock Time: Tue Oct 9 14:02:38 EDT 2012 Server Clock Time: NaN
My Account Information Primary Account: True
Provider Codes: s, bi, bj, bq, ce, cd, cf, aw, ar, cg, au, bv, b, u, c, br, bt, h, ad, bw, bh, ci, a, y, bx, bb, bc, bu, by, bs, at, cb, ch, bz, bm, bp, bo, cc, bn
Internet Subscriber: True
Cable TV Subscriber: True
Voice Subscriber: True
Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

Labels
Discussion stats
  • 2 replies
  • 561 views
  • 0 kudos
  • 2 in conversation