Welcome to Comcast Help & Support Forums
You can contribute an answer or post a question.
Reply
Posted by
New Visitor
Member Since: ‎10-12-2011
Posts: 3

Websites disappeared

This morning some of my websites (not all 7) stopped working. The URL switches from Comcast.net to XFINITY and the message says:

Sorry, we couldn’t find that page.

One example is: www.comcast.net/~designlk

Another is: www.comcast.net/~thekissingspot

Another one _does_ work: www.comcast.net/~kcc_rrr    ---- so it's not the whole 7, just random ones.

They both worked a few days ago. 

Posted by
Web Page Expert
Member Since: ‎11-14-2006
Posts: 6,352

Re: Websites disappeared

Posted by
New Visitor
Member Since: ‎10-12-2011
Posts: 3

Re: Websites disappeared

They got fixed by my closing down the Internet browser and starting it again. But why do you see that I shouldn't put in the address the way I always do, but you do not say how I should put it in. (I don't ever use http:/, so that did not create a problem.)

Posted by
New Visitor
Member Since: ‎10-12-2011
Posts: 3

Re: Websites disappeared

You said how  not  to put in the  website address, not how to put in the address.

Posted by
Web Page Expert
Member Since: ‎12-15-2007
Posts: 1,200

Re: Websites disappeared

Webpages are on the server at home.comcast.net

 

www.comcast.net is the comcast web portal for news, TV, Sports, Account Info, etc.

 

To get to your webpages you need to use home.comcast.net/~username or http://home.comcast.net/~username/

Posted by
Web Page Expert
Member Since: ‎11-14-2006
Posts: 6,352

Re: Websites disappeared

I listed the URLs that worked. I could see those pages.

 

I then added a note about how to not to do it.

 

You need to have home.comcast.net before the slash - not www.comcast.net

 

Advanced
You must be signed in to add attachments