Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,382,182

members

13

online now

1,613,052

discussions

Websites disappeared

Posted by
Visitor
  • The Community would like to Welcome you!

Member Since: ‎10-12-2011
Posts: 3
Message 1 of 6 (4,244 Views)

Websites disappeared

This morning some of my websites (not all 7) stopped working. The URL switches from Comcast.net to XFINITY and the message says:

Sorry, we couldn’t find that page.

One example is: www.comcast.net/~designlk

Another is: www.comcast.net/~thekissingspot

Another one _does_ work: www.comcast.net/~kcc_rrr    ---- so it's not the whole 7, just random ones.

They both worked a few days ago. 

5 REPLIES
Posted by
Customer Expert

Member Since: ‎11-14-2006
Posts: 6,430
Message 2 of 6 (4,237 Views)

Re: Websites disappeared

Posted by
Visitor
  • The Community would like to Welcome you!

Member Since: ‎10-12-2011
Posts: 3
Message 3 of 6 (4,225 Views)

Re: Websites disappeared

They got fixed by my closing down the Internet browser and starting it again. But why do you see that I shouldn't put in the address the way I always do, but you do not say how I should put it in. (I don't ever use http:/, so that did not create a problem.)

Posted by
Visitor
  • The Community would like to Welcome you!

Member Since: ‎10-12-2011
Posts: 3
Message 4 of 6 (4,218 Views)

Re: Websites disappeared

You said how  not  to put in the  website address, not how to put in the address.

Posted by
Web Page Expert

Member Since: ‎12-15-2007
Posts: 1,200
Message 5 of 6 (4,209 Views)

Re: Websites disappeared

Webpages are on the server at home.comcast.net

 

www.comcast.net is the comcast web portal for news, TV, Sports, Account Info, etc.

 

To get to your webpages you need to use home.comcast.net/~username or http://home.comcast.net/~username/

Highlighted
Posted by
Customer Expert

Member Since: ‎11-14-2006
Posts: 6,430
Message 6 of 6 (4,205 Views)

Re: Websites disappeared

I listed the URLs that worked. I could see those pages.

 

I then added a note about how to not to do it.

 

You need to have home.comcast.net before the slash - not www.comcast.net

 

-->