Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,609,239

members

25

online now

1,791,146

discussions

Back to Top

On demand not working

Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Member Since: ‎03-20-2017
Posts: 2
Message 1 of 3 (121 Views)

On demand not working

My On Demand just stopped working.  I tried rebooting by unplugging the power cord several times, did not help.  Error code is CL-0x0001.  The other channels, guide, all work as usual.

2 REPLIES
Posted by
Service Expert

Member Since: ‎08-02-2013
Posts: 12,548
Message 2 of 3 (68 Views)

Re: On demand not working

 

bluemando,

 

Your issue has been escalated to the Comcast Team available to these forums. Check back often for a reply in this thread or via Private Message from a Comcast Official Employee.




Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. For information on the program click here.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee. I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee.

Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon

Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Member Since: ‎03-20-2017
Posts: 2
Message 3 of 3 (50 Views)

Re: On demand not working

Update:  While on the phone with support last night, we did a manual reboot; did not help.   Support sent a signal to cause the box to "pair" with the on demand server; still did not work.