Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,517,067

members

68

online now

1,717,822

discussions

Back to Top

Xfinity Cable Box Not Working

SOLVED
2 REPLIES
Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Member Since: ‎08-03-2010
Posts: 2
Message 1 of 3 (7,855 Views)

Re: Xfinity Cable Box Not Working


WarEagle57 wrote:

Unplug the cable box for a couple of minutes, then plug it back in.



Haha sweet call, thanks. Too early in the morning to think for me.

Posted by
Cable Expert

Member Since: ‎12-31-2004
Posts: 10,676
Message 2 of 3 (7,992 Views)

Re: Xfinity Cable Box Not Working

Unplug the cable box for a couple of minutes, then plug it back in.




Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you! I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.To learn more about XFINITY Forum Expert program click here.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Did this post help? Why not give it a kudo!!!Kudos Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you! I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.To learn more about XFINITY Forum Expert program click here.
Community Icon
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. Expert Program
Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Member Since: ‎08-03-2010
Posts: 2
Message 3 of 3 (7,868 Views)

Xfinity Cable Box Not Working

Hello,

I have had this cable box for a while now and have had no problems up until now. I went to sleep with the box working perfectly fine. Then, I wake up and it won't work. The lights on the box come on and even the menu pops up and tells me what show is on, but the show isn't there, it's just a black screen. I've tried multiple channels but they're all the same. Oddly enough, other TV's in my house are fine. Also, no locks have been set on any channels nor was there any severe weather last night that could have knocked the cable off. Anyone have an idea?