Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,498,659

members

13

online now

1,704,187

discussions

Remote Not Working Properly

SOLVED
2 REPLIES
Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!
  • Great Job! Your reply has been accepted. Thank you for helping and Congrats on your 1st Solution.

Member Since: ‎07-25-2009
Posts: 2
Message 1 of 3 (2,454 Views)

Re: Remote Not Working Properly

Thanks, that worked.

Posted by
Silver Problem Solver

Member Since: ‎06-17-2008
Posts: 13,999
Message 2 of 3 (2,465 Views)

Re: Remote Not Working Properly

unplug the box to reset it.  it will take a few hours for the guide data to load.

Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!
  • Great Job! Your reply has been accepted. Thank you for helping and Congrats on your 1st Solution.

Member Since: ‎07-25-2009
Posts: 2
Message 3 of 3 (2,478 Views)

Remote Not Working Properly

All of a sudden, without any know changes, the cable box began responding slowing to signals from the remote control.  Sometimes there is a several second lag and sometimes there is no response at all.  I changed the batteries in the remote and it had no effect.  What can I do to troubleshoot this problem?