Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,598,894

members

12

online now

1,782,492

discussions

Back to Top

No sound

Posted by
Visitor
  • Congrats on Posting your first topic!

Member Since: ‎02-19-2011
Posts: 1
Message 1 of 3 (4,849 Views)

No sound

I have lost sound on my tv  checked mute buttons, all connections, and sound check works. do not know what to do next. is there something simple I should be doing through my remote??

2 REPLIES
Posted by
Cable Expert

Member Since: ‎03-02-2007
Posts: 17,749
Message 2 of 3 (4,847 Views)

Re: No sound

You don't state what kind of box you have, it it's the small DTA adapter, then try the "lang" button on the lower part of the remote.

 

If it's a full size box, then please post back with more details.

 




Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. For information on the program click here.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee. I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee.

Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon

Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Member Since: ‎05-29-2008
Posts: 2
Message 3 of 3 (4,801 Views)

Re: No sound

I'vre had the same problem off and on for a few weeks.... I also notice "mystery mute" and volume dialogue boxes that appear onscreen that are not part of the TV menu. I'm using the remote pictured above , and the language button was the first thing I tried...  The remote's mute button works on the TV menu only. Where do I find and use/delete the mystery menu?