Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,496,200

members

32

online now

1,702,803

discussions

High Def channels not working

3 REPLIES
Posted by
Problem Solver

Member Since: ‎09-20-2011
Posts: 1,561
Message 1 of 4 (537 Views)

Re: High Def channels not working

 ---

 

 

Sorry about the inconvenience you are having.

Please confirm that you are still experiencing the same issues so that I can reset your equipment and troubleshoot with your box. 

Thank You
-Keisha-
Posted by
Cable Expert

Member Since: ‎12-31-2004
Posts: 10,676
Message 2 of 4 (591 Views)

Re: High Def channels not working

This is indicative of a low signal level.  See this post.




Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you! I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.To learn more about XFINITY Forum Expert program click here.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Did this post help? Why not give it a kudo!!!Kudos Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you! I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.To learn more about XFINITY Forum Expert program click here.
Community Icon
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. Expert Program
Posted by
Edited on
‎11-11-2011 01:57 PM

Silver Problem Solver

Member Since: ‎02-22-2007
Posts: 6,247
Message 3 of 4 (592 Views)

Re: High Def channels not working

[ Edited ]

speedsterpaul wrote:

None of my High Def channels are working. I get a notice: one moment please- this channel should be available shortly   ref code S0a00.  Our power went out, and when it came back on our TV was dead. Replaced TV but am having problems with cable now

 


Hello,

How long has that the channel should be available shortly been going? The error

S0a00 means you have signal issues. First I would check all your connections if they are all tight. If they are then I would call tech and have someone come out.

 

Posted by
Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Member Since: ‎11-04-2010
Posts: 3
Message 4 of 4 (602 Views)

High Def channels not working

None of my High Def channels are working. I get a notice: one moment please- this channel should be available shortly   ref code S0a00.  Our power went out, and when it came back on our TV was dead. Replaced TV but am having problems with cable now