Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,708,119

members

35

online now

1,871,910

discussions

Back to Top

Digital Transport Adapter Model DC50Xu

SOLVED
Posted by
New Poster
Message 1 of 3
8,376 Views

I have Digital Transport Adapter Model DC50Xu installed and was working for weeks, yesterday (1/10/2011) the voice portion of dozens of channels has disappeared. I went online (comcast.com/digitalnow) to reload but this didn't work.  I tried to call 1-877-634-4434 but the line answered but no one was on the other end. Any suggestions?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Posted by
Silver Problem Solver

Message 2 of 3
8,561 Views
Solution

Press the LANG button on the DTA remote. Do this on a channel that does not have sound. Check the rest to make sure they do also, you may have to press the LANG button on each channel that has no sound. Sometimes the signal coming in thinks that it is supposed to be another language or in SAP mode. I had a channel lose sound in the middle of a program and pressing LANG worked.

 

2 REPLIES
Posted by
Silver Problem Solver

Message 2 of 3
8,562 Views
Solution

Press the LANG button on the DTA remote. Do this on a channel that does not have sound. Check the rest to make sure they do also, you may have to press the LANG button on each channel that has no sound. Sometimes the signal coming in thinks that it is supposed to be another language or in SAP mode. I had a channel lose sound in the middle of a program and pressing LANG worked.

 

Posted by
Frequent Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Message 3 of 3
6,133 Views

Thank you for posting, it worked for me as wellSmiley Happy