Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,518,291

members

65

online now

1,719,030

discussions

Back to Top

videos

Posted by
Visitor
  • Congrats on Posting your first topic!

Member Since: ‎05-27-2010
Posts: 1
Message 1 of 6 (1,033 Views)

videos

Do you not realize that your site frequently doesn't work? I will click on a video to watch it and it won't play, it will just move from video to video not playing any of them. It will work for a week or so, then the weekend comes and the switching from video to video will start, not allowing any of them to play. Do you have anyone checking that the site has been set up correctly? Obviously someone is making a mistake. This has been happening for a year now. Annoying.

5 REPLIES
Posted by
Official Employee

Member Since: ‎08-11-2011
Posts: 6,909
Message 2 of 6 (989 Views)

Re: videos


gloriaboland wrote:

Do you not realize that your site frequently doesn't work? I will click on a video to watch it and it won't play, it will just move from video to video not playing any of them. It will work for a week or so, then the weekend comes and the switching from video to video will start, not allowing any of them to play. Do you have anyone checking that the site has been set up correctly? Obviously someone is making a mistake. This has been happening for a year now. Annoying.


Delete your cookies, cache, and history and then try watching one of those videos again.

 

Thanks,
Joe
XfinityTV.com/Xfinity.com Support

Posted by
Frequent Visitor

Member Since: ‎08-09-2008
Posts: 15
Message 3 of 6 (963 Views)

Re: videos

None of the movies on Xfinity.com will play with the Safari browser on my Mac, but they will play with the Firefox browser.  Does anyone have any idea why?  I have emptied cookies, cache, history, etc.

Posted by
Official Employee

Member Since: ‎08-11-2011
Posts: 6,909
Message 4 of 6 (937 Views)

Re: videos


sperson wrote:

None of the movies on Xfinity.com will play with the Safari browser on my Mac, but they will play with the Firefox browser.  Does anyone have any idea why?  I have emptied cookies, cache, history, etc.


Try uninstalling Safari from your computer and then install it again and see if videos work.

 

Thanks,
Joe
XfinityTV.com/Xfinity.com Support

Posted by
Regular Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Member Since: ‎12-17-2007
Posts: 1
Message 5 of 6 (924 Views)

Re: videos

How do you delete cookies & history

Posted by
Official Employee

Member Since: ‎08-11-2011
Posts: 6,909
Message 6 of 6 (918 Views)

Re: videos


MisterTee1 wrote:

How do you delete cookies & history


For IE9 users, please go here to learn how to delete your cookies, cache, and history:

 

http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/How-to-manage-cookies-in-Internet-Explorer-9

 

If you are using a different browser, please let me know.

 

Thanks,
Joe
XfinityTV.com/Xfinity.com Support