Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,597,041

members

8

online now

1,781,118

discussions

Back to Top

typo ?

Posted by
Problem Solver

Member Since: ‎03-06-2011
Posts: 1,571
Message 1 of 9 (1,172 Views)

typo ?

http://www.comcast.com/corporate/shop/productoverview.html           Blast Plu!™  < ?

8 REPLIES
Posted by
Official Employee

Member Since: ‎08-11-2011
Posts: 6,909
Message 2 of 9 (1,139 Views)

Re: typo ?


UHFhd wrote:

http://www.comcast.com/corporate/shop/productoverview.html           Blast Plu!™  < ?


I do not see it.

 

Where exactly on the page are you referring to?

 

Thanks,
Joe
XfinityTV.com/Xfinity.com Support
Twitter: @XfinityTVJoe




Community Icon
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon
Highlighted
Posted by
Edited on
‎08-09-2012 04:42 PM

Gold Problem Solver

Member Since: ‎12-03-2007
Posts: 12,274
Message 3 of 9 (1,202 Views)

Re: typo ?

[ Edited ]

ComcastJoe wrote:

UHFhd wrote:

http://www.comcast.com/corporate/shop/productoverview.html           Blast Plu!™  < ?


I do not see it.

 

Where exactly on the page are you referring to?


(Posting here because the original thread is locked.) For me, it's right at the top of the offer description, and looks like this:

 

     Blast Plu!

         Get lightning-fast Internet speeds plus TV for a great price.

 

        

Posted by
Silver Problem Solver

Member Since: ‎06-15-2009
Posts: 3,026
Message 4 of 9 (1,200 Views)

Re: typo ?

Yeah it was as UHF says, obviously someone took the hint and fixed it...
Posted by
Gold Problem Solver

Member Since: ‎12-03-2007
Posts: 12,274
Message 5 of 9 (1,197 Views)

Re: typo ?

In IE, http://www.comcast.com/corporate/shop/productoverview.html redirects to http://wwwc.comcast.com/products/deals.aspx, where it looks OK. But in Firefox, no redirect occurs, and I see the funky "Blast Plu" shown above.

Posted by
Silver Problem Solver

Member Since: ‎06-15-2009
Posts: 3,026
Message 6 of 9 (1,185 Views)

Re: typo ?

I saw it earlier when he first posted, I don't know, maybe they changed his link.....All the links look ok to me using FF.

Posted by
Gold Problem Solver

Member Since: ‎12-03-2007
Posts: 12,274
Message 7 of 9 (1,162 Views)

Re: typo ?

What Firefox version are you using? It looks like the redirect doesn't happen unless using FF v14.0a1 or later. If that's correct then newer versions will get the "good" page, while older versions will get the "bad" page.

Posted by
Edited on
‎08-09-2012 08:28 AM

Silver Problem Solver

Member Since: ‎06-15-2009
Posts: 3,026
Message 8 of 9 (1,130 Views)

Re: typo ?

[ Edited ]

That's it then using 14.01

 

Oh and someone unlocked the original thread..

Posted by
Gold Problem Solver

Member Since: ‎12-03-2007
Posts: 12,274
Message 9 of 9 (1,100 Views)

Re: typo ?

Looks like it's fixed now. Thank you, Unknown Comcast Person!