Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,727,320

members

57

online now

1,889,270

discussions

Back to Top

activate device link broke

Posted by
New Poster
  • Congrats on Posting your first topic!

Message 1 of 8
1,070 Views

I visited the page, comcast.com/activate, clicked continue, then clicked sign in here since I already have a username, and got the following:

 

404 Not Found: Requested route ('activate-canary.comcast.net') does not exist.
7 REPLIES
Posted by
Official Employee

Message 2 of 8
892 Views

Hello str0belight, can I assist you from here?




Community Icon
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon
Posted by
New Poster
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Message 3 of 8
838 Views
I have the same problem, wifi isn't working
Posted by
Official Employee

Message 4 of 8
816 Views

Hello, and thank you for reaching out to us. Can you verify your account information with me? I would need your account number, full name, and service address. You can private message me by clicking my name and clicking private message. 




Community Icon
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon
Posted by
New Poster
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Message 5 of 8
799 Views

I am having the same issue with a new activation.

 

Is there a solution posted somewhere that I can use?

 

 

 

Posted by
Official Employee

Message 6 of 8
795 Views

Hello, I was able to get into this site from my end. What browser are you using? Also, can you try clearing the Cache and Cookies and try the link (www.comcast.com/activate) again?




Community Icon
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon
Posted by
New Poster
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Message 7 of 8
777 Views

hello, thanks for your response.

 

i am now able to connect.  I might have simply been impatient as the cable modem was being set up/recognised.

 

I can reach sites now.  Thanks for your assistance, feel free to close this ticket.

 

 

 

Posted by
Official Employee

Message 8 of 8
773 Views

Absolutely, and thank you. If you need any further help going forward please reach out to us, we are always here to assist. Have a great night




Community Icon
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon