Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,625,514

members

40

online now

1,804,790

discussions

Back to Top

Inactive Address Linked as Main Account?

SOLVED
Highlighted
Posted by
Visitor
  • Congrats on Posting your first topic!
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Message 2 of 5
718 Views

I had recently moved addressed, when doing so, I was provided a new Comcast account number which was linked to my existing account. Now, when viewing my linked accounts, I have a main account with no service (at my old address) and a secondary account at my current address with service.

 

This is causing issues for being able to utilize the online functions of the Xfinity website (view/upgrade service). I have tried contacting customer support to resolve the issue but the issue still persists.

 

How can I remove my inactive account from my old address and merge my active account to my main account?

 

Thank you!

4 REPLIES
Posted by
Visitor
  • Congrats on Posting your first topic!
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Message 1 of 5
677 Views

I have ran into the same issue as well. I moved locations and my old address is listed as the "main" account without service. My new address is a linked account with service. This is has been causing issues as I can not access serval of the services on Xfinity's website such as account info or upgrade service offerings for my address.

 

Additionally I have tried contact customer support where it has been indicated that a support ticket has been raised to resolve the issue but no resolution as come from it. Any help or assistance you could provide would be appreciated.

 

Thank you.

Posted by
Administrator

Message 3 of 5
710 Views
Solution

Hi kuzos -- I can fix that sign in issue. I've removed your user ID from your previous account and linked it with your current only. Can you sign in to see if it signs in correctly now?




Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon
Posted by
Visitor
  • Congrats on Posting your first topic!
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Message 4 of 5
703 Views

Hi Zach,

 

It works perfectly now! Thank you for your help!

Posted by
Administrator

Message 5 of 5
633 Views

You're welcome! 




Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon