Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,497,304

members

40

online now

1,703,481

discussions

Forum Pages loading funny

Posted by
Problem Solver

Member Since: ‎03-15-2004
Posts: 1,717
Message 1 of 10 (1,183 Views)

Forum Pages loading funny

Has anyone noticed the forum pages jerking or flashing as they load. It started happening when Comcast started putting those short help videos on. As you go to click from page to page it jumps or jerks when loading.

 

It also appears to have something to do with the black Comcast bar at the top it looks like something is trying to load first then the black bar snaps into place as does the video at the same time. This only happens on the forum pages. I have tried this on another computer far from my location who has Comcast and it does it also.

9 REPLIES
Posted by
Security Expert

Member Since: ‎10-07-2003
Posts: 20,976
Message 2 of 10 (1,177 Views)

Re: Forum Pages loading funny

I only see that from work. I think it's because I am running through a proxy here.

TANSTAAFL!!








Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you! I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.To learn more about XFINITY Forum Expert program click here.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Did this post help? Why not give it a kudo!!!Kudos Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you! I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.To learn more about XFINITY Forum Expert program click here.
Community Icon
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. Expert Program
Posted by
Service Expert

Member Since: ‎02-04-2004
Posts: 16,252
Message 3 of 10 (1,140 Views)

Re: Forum Pages loading funny

DoubleG, I noticed that happening also. It's annoying.

 

 




Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you! I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.To learn more about XFINITY Forum Expert program click here.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Did this post help? Why not give it a kudo!!!Kudos Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you! I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.To learn more about XFINITY Forum Expert program click here.
Community Icon
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. Expert Program
Posted by
Silver Problem Solver

Member Since: ‎10-17-2003
Posts: 4,441
Message 4 of 10 (1,135 Views)

Re: Forum Pages loading funny

Yes. I'm using Firefox, and it's VERY annoying as the page jumps up and down as the black bar appears/disappears/appears.

Posted by
Problem Solver

Member Since: ‎03-11-2004
Posts: 4,402
Message 5 of 10 (1,124 Views)

Re: Forum Pages loading funny

I also noticed an unusual jumping around with that black bar loading..  I did find that not using compatibility mode seemed to correct it.

 

Funny thing, I need the compatibility mode to read some of the forums,  they are really messed up.

 

Using W7---  IE9

 

ciao, bj

Posted by
Problem Solver

Member Since: ‎03-15-2004
Posts: 1,717
Message 6 of 10 (1,116 Views)

Re: Forum Pages loading funny

Thanks for replies I was wondering if I was going crazy. It happens in all my browser unfortunately.

Posted by
Problem Solver

Member Since: ‎07-02-2003
Posts: 6,493
Message 7 of 10 (1,103 Views)

Re: Forum Pages loading funny

Happening with me, too.  Something tries to load on the wasted space on the left, before the black navigation bar loads.

Posted by
Gold Problem Solver

Member Since: ‎05-21-2006
Posts: 30,199
Message 8 of 10 (1,075 Views)

Re: Forum Pages loading funny

I have notified the Administrator of this already.



Need Email Help? Please post the following information in your post.
Do you use XfinityConnect? The Full or Lite version?
Do you use an email client? Which one? (Eg; Windows Live mail, Outlook, a smartphone etc.)
Which browser/version do you use? And- have you cleared your browser cache?
Which operating system? XP, Vista, Windows 7, Mac OS X
Details of the problem you are having.




Posted by
Problem Solver

Member Since: ‎03-15-2004
Posts: 1,717
Message 9 of 10 (890 Views)

Re: Forum Pages loading funny

It's been over a month now and comcast still hasn't solved this page jumping problem in the forums. It gives me a headache trying to read the posts in the forums.

Posted by
Gold Problem Solver

Member Since: ‎05-21-2006
Posts: 30,199
Message 10 of 10 (884 Views)

Re: Forum Pages loading funny

I will try esclating this again... No clue when it will be answered or resolved tho. Smiley Sad



Need Email Help? Please post the following information in your post.
Do you use XfinityConnect? The Full or Lite version?
Do you use an email client? Which one? (Eg; Windows Live mail, Outlook, a smartphone etc.)
Which browser/version do you use? And- have you cleared your browser cache?
Which operating system? XP, Vista, Windows 7, Mac OS X
Details of the problem you are having.