Welcome to Xfinity Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,843,706

members

1,332

online

36,455

topics

Top

sending a message

New Poster

sending a message

I have been trying for days to send a e-mail to Assurance wireless. I have sent other times to them but now it won't let me send the e-mail

WHY

Official Employee

Re: sending a message

Our logs show you sending the message as: "ourteam@assurancewireless".  This indicates you're leaving off the TLD for the domain, which is probably .com or .net.





Community Icon
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark a Best Answer!solution Icon

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

Discussion stats
  • 1 reply
  • 343 views
  • 0 kudos
  • 2 in conversation