Welcome to Xfinity Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,844,780

members

1,260

online

36,652

topics

Top

email

New Poster

email

This is weird. I can't access my email for one of my email accounts, but I can for the other two. Yet, for the one account, I can access my email on my Nook, just not on my laptop. Anyone have any ideas for me? Thanks.

Email Expert

Re: email

What happens when you try to access the account on the laptop?  Are you using an email client like Thunderbird or Outlook?  Or are you using your browser to just use the webmail?




Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. For information on the program click here.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee. I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee.

Was your question answered?
Mark an Answer!solution Icon

New Poster

Re: email

Hello Latoque and thanks for answering.

 

I am using Mozilla Firefox. I can sign in to my account, but when I try to access my email all I get is a blue circle, spinning endlessly. After 15 minutes I closed it out. Then I called Comcast and was given a complaint number, or whatever they call it. I tried two other email accounts and have no problem. I tried accessing my email on my Nook, and have no problem. This makes no sense to me. I appreciate your thoughts on this.

Email Expert

Re: email


Try clearing out your browser's cache/browsing history. When you have done that, close out the browser and re-start it in a fresh session.

If that doesn't do it, then try using a different browser and see if you can duplicate the problem that way. If it works OK then you will know the problem probably lies with the first browser. eg: if you are using Firefox, try IE or Chrome.

Firefox is not an email client, but Mozilla Thunderbird is------is that what you are using?




Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. For information on the program click here.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee. I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee.

Was your question answered?
Mark an Answer!solution Icon

New Poster

Re: email

Latoque,

 

Thank you!! Either Comcast got their act together or clearing the cache worked, and I tend to think it was the latter.

 

I feel like myself again.

 

Thank you.

 

Ann

 

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

Discussion stats
  • 4 replies
  • 473 views
  • 0 kudos
  • 2 in conversation