Welcome to Xfinity Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,842,407

members

826

online

36,215

topics

Top

e-mail auto reply

New Poster

e-mail auto reply

For the last 3 months I have tried to use auto reply for my business e-mail.    All I get is 'garbage' auto reply note   -- see an example below:

I don't know if this is related to my addition of Windows 10.    However, I need to be able use auto reply.    Any thoughts would be appreciated.   SM

 

</font><font face="Calibri" size="3"><p style="margin: 0in 0in 8pt;"><font face="Times New Roman">Hi- I will be out of the office&nbsp; for part of the day on Monday&nbsp;(3/7).&nbsp; I will be back at my desk by 2:00 Pacific.&nbsp; Please feel free to leave a message and I will get back to you as soon as possible.<span style="mso-spacerun: yes;">&nbsp;&nbsp;

Email Expert

Re: e-mail auto reply

If you have a business class account, they have their own forums here----------------------------

 

http://forums.businesshelp.comcast.com/

 

Have you tried clearing out your browser's cache/browsing history, or using a different browser?




Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. For information on the program click here.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee. I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee.

Was your question answered?
Mark an Answer!solution Icon

New Poster

Re: e-mail auto reply does NOT work; produces 'garbage'

Hi Latoque -

Thanks for your recommendations.   

However, I cleared the history:   NO LUCK

And, I tried Chrome rather than IE:   No LUCK

 

Any other thoughts?

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

Discussion stats
  • 2 replies
  • 283 views
  • 0 kudos
  • 2 in conversation