Welcome to Xfinity Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,841,171

members

1,315

online

36,014

topics

Top

RampSong6----------Please Read

Email Expert

RampSong6----------Please Read

 

Your post contained personal information.  These are public forums and spammers or hackers can easily harvest that information.  You should never post your phone number, email address, mailing address, account numbers or anything else personally identifiable to you or anyone else.  Your message appears below with the personal information removed.  See the forum guidelines for posting------

 

http://forums.comcast.com/t5/Forum-Guidelines/Posting-Guidelines/td-p/866289


RampSong6 wrote:

WHY CAN'T I  ACCESS  MY  E-MAIL???  I HAVE 46 MESSAGES AND ALL I CAN GET IS THAT SPINNING CIRCLE!!!

 

 

FRANCES  xxxxxxxxxxxxxxxxx

 


 




Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. For information on the program click here.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee. I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee.

Was your question answered?
Mark an Answer!solution Icon

Email Expert

Re: RampSong6----------Please Read

Depending on where you are, it might be an email server problem.  A lot of other people have similar complaints today it seems.  But if it's not that, here are some things you can do yourself-------------------

 


Try clearing out your browser's cache/browsing history. When you have done that, close out the browser and re-start it in a fresh session.

If that doesn't do it, then try using a different browser and see if you can duplicate the problem that way. If it works OK then you will know the problem probably lies with the first browser. eg: if you are using Internet Explorer, try Chrome or Firefox.

Also, you could try switching from the Full version of Xfinity Connect to the Lite version. Go to Preferences>>>>General, and see which one you're using now. Full is the default. Select the Lite version.

As a temporary work-around, you could try using the very basic m.comcast.net/m---just type that into your address bar while signed in to the account, and hit return.

If you are using IE 10 or 11, make sure Compatibility mode is enabled for comcast.net




Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. For information on the program click here.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee. I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee.

Was your question answered?
Mark an Answer!solution Icon

Xfinity Forum Archive
About the archive project

Xfinity Forum Archive...

This is an archived section of the community.

Content in this area has been identified as outdated or irrelevant.

This change was done in an effort to make the forum easier to use and to keep only the most helpful and recent content active.

Post your questions in the Xfinity Community

Discussion stats
  • 1 reply
  • 493 views
  • 0 kudos
  • 1 in conversation