Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,706,596

members

67

online now

1,870,423

discussions

Back to Top

Voicemail Problem

SOLVED
Posted by
Problem Solver

Message 1 of 4
289 Views
Here's my issue:

My system keeps saying there is a voicemail on the Comcast system but there is not. I tried refreshing the indicator though XFINITY connect but it refuses to refresh it. If someone from Comcast could forcibly refresh the new message indicator and remove some corruption on the system for voicemail that would be great. Even the dial tone indicates there is a voicemail but as I said there is not.
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Posted by
Service Expert

Message 2 of 4
267 Views
Solution

jweaver0312 wrote:
Here's my issue:

My system keeps saying there is a voicemail on the Comcast system but there is not. I tried refreshing the indicator though XFINITY connect but it refuses to refresh it. If someone from Comcast could forcibly refresh the new message indicator and remove some corruption on the system for voicemail that would be great. Even the dial tone indicates there is a voicemail but as I said there is not.

Try this:  Call your home phone from a different phone and leave yourself a VM.  From your home phone, retrieve the VM and delete it.  Does the MWI and stutter tone then go off after doing this?




Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. For information on the program click here.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee. I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee.

Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon

3 REPLIES
Posted by
Service Expert

Message 2 of 4
268 Views
Solution

jweaver0312 wrote:
Here's my issue:

My system keeps saying there is a voicemail on the Comcast system but there is not. I tried refreshing the indicator though XFINITY connect but it refuses to refresh it. If someone from Comcast could forcibly refresh the new message indicator and remove some corruption on the system for voicemail that would be great. Even the dial tone indicates there is a voicemail but as I said there is not.

Try this:  Call your home phone from a different phone and leave yourself a VM.  From your home phone, retrieve the VM and delete it.  Does the MWI and stutter tone then go off after doing this?




Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. For information on the program click here.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee. I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee.

Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon

Posted by
Problem Solver

Message 3 of 4
258 Views
Nope. I even tried plugging in a different phone system than the one I currently use to see if that is the problem and the other phone system said there is new voicemail on the Comcast system.
Posted by
Problem Solver

Message 4 of 4
241 Views
Took about five tries at doing what you said but after the fifth time it worked. Thank you very much.