Welcome to Comcast Help & Support Forums
You can contribute an answer or post a question.
Reply
Posted by
Visitor
  • The Community would like to Welcome you!
  • Congratulations on receiving your first Kudos! Thank you for your meaningful contribution to the forum. May this be the first of many kudos.



Member Since: ‎05-31-2011
Posts: 2

how do i change my network key?

 i recently hooked up my wireless router and set my password ,well someone has the capability to use my signal w/out my permission .So could someone please tall me how to change my wireless password/network key?

Posted by
Networking Expert



Member Since: ‎07-04-2003
Posts: 3,567

Re: how do i change my network key?

Please tell the world the brand name and model number of your router and your operating system version.

sam

Posted by
Visitor
  • The Community would like to Welcome you!
  • Congratulations on receiving your first Kudos! Thank you for your meaningful contribution to the forum. May this be the first of many kudos.



Member Since: ‎05-31-2011
Posts: 2

Re: how do i change my network key?

Netgear, windows 7,model# 150routerwnr1000

Posted by
Networking Expert



Member Since: ‎07-28-2003
Posts: 24,238

Re: how do i change my network key?

RTFM, my friend.  If you didn't get a hard copy, a PDF version is probably on the CD that came with the router.  If not, you can download it from Netgear, just select your exact model here:

 

http://support.netgear.com/app/products/family/a_id/12457

 

In essence, you want to log into your router's web admin interface and change the wireless configuration for a new wireless password.  

Posted by
Connection Expert



Member Since: ‎09-29-2007
Posts: 6,438

Re: how do i change my network key?

There is a sticky at the top of this board Labeled how to secure your router. Click on that and it should show you everything that you need to know.
Posted by
Visitor
  • The Community would like to Welcome you!



Member Since: ‎08-29-2013
Posts: 1

Re: how do i change my network key?

 

Macbook Pro 10.7.4, SMC Networks, SMCD3GNV 

 

can you help me also?? I have the same issue!!!!!

Advanced
You must be signed in to add attachments