Welcome to Comcast Help & Support Forums
You can contribute an answer or post a question.
Reply
Posted by
Contributor
Member Since: ‎04-08-2012
Posts: 11

SMC Model SMCD3GN

I can't get this gateway setup. Is this model supported? I see SMCD3GNV (IMS), SMCD3GNV (NCS), but not the SMCD3GN. From what I researched, this is for Rogers? Any help appreciated.

Posted by
Bronze Problem Solver
Member Since: ‎06-15-2009
Posts: 1,958

Re: SMC Model SMCD3GN

If you don't have the SMCD3GNV from Comcast, then I doubt you will be able to get the gateway provisioned. Did you buy the gateway? As far as I'm aware only the SMCD3GNV works with Comcast and it has to be leased from them.

 

I'm guessing you already called to try to get it provisioned...?

Posted by
Contributor
Member Since: ‎04-08-2012
Posts: 11

Re: SMC Model SMCD3GN

Thanks for the reply. I picked up a used one to use as a backup. Guess I'll put it up for auction Smiley Wink

Posted by
Bronze Problem Solver
Member Since: ‎06-15-2009
Posts: 1,958

Re: SMC Model SMCD3GN

Careful, if the box belongs to Rogers (Canadian cable), they might send the Mounties after you...Eh!

Posted by
Connection Expert
Member Since: ‎12-24-2003
Posts: 46,904

Re: SMC Model SMCD3GN

If the device happens to be listed in CC's database as being stolen / missing, then they won't provision it for service

Posted by
Contributor
Member Since: ‎04-08-2012
Posts: 11

Re: SMC Model SMCD3GN

CC's database? How do I check?

Posted by
Connection Expert
Member Since: ‎12-24-2003
Posts: 46,904

Re: SMC Model SMCD3GN

A customer can't access their internal intranet databases.

Advanced
You must be signed in to add attachments