Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,439,891

members

31

online now

1,667,938

discussions

I can't get into Admin Tool...

Posted by
Most Valued Poster
  • 100 and Counting. Congrats on getting 100 Topic Posts!
  • Communication is Key. Way to go, keep it up. Congrats on 100 Replies!
  • On your way! Congrats on Posting 10 topics!

Member Since: ‎07-01-2005
Posts: 1,311
Message 1 of 5 (3,567 Views)

I can't get into Admin Tool...

Hi. I have the TG862 Wireless Gateway and I want to go into the Admin Tool (http://10.0.0.1.) to verify or reset my Wi-Fi Network Passkey. However, each time I enter the default username and password, "admin" & "password", I get the error- "Authentication failed". I assume I must have changed my username and password but I cannot find where I wrote it. Is there any way to get in and access my settings?

 

Thanks.

 

br

4 REPLIES
Posted by
Edited on
‎10-14-2013 12:13 PM

Connection Expert

Member Since: ‎12-24-2003
Posts: 50,385
Message 2 of 5 (3,488 Views)

Re: I can't get into Admin Tool...

[ Edited ]

Hello old buddy !! You can try resetting it to factory defaults and re-configure everything from scratch.

Posted by
Most Valued Poster
  • 100 and Counting. Congrats on getting 100 Topic Posts!
  • Communication is Key. Way to go, keep it up. Congrats on 100 Replies!
  • On your way! Congrats on Posting 10 topics!

Member Since: ‎07-01-2005
Posts: 1,311
Message 3 of 5 (3,417 Views)

Re: I can't get into Admin Tool...

Hey EG. It's been a while. Good to 'see' you.

 

Thanks for the advice. I'll give it a try.

 

br

Posted by
Connection Expert

Member Since: ‎12-24-2003
Posts: 50,385
Message 4 of 5 (3,405 Views)

Re: I can't get into Admin Tool...

Best of luck pal ! Smiley Happy

Posted by
Networking Expert

Member Since: ‎10-03-2003
Posts: 5,378
Message 5 of 5 (2,883 Views)

Re: I can't get into Admin Tool...