Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,808,933

members

29

online now

1,954,679

discussions

Top

spam folder

New Poster

spam folder

after moving an emial to spam folder I continue to recieve the same email. I expect that spam folder should recognize that and not move it to my INBOX again. Am I missing something??

Email Expert

Re: spam folder

Keep marking them as spam.  It takes time to "train" the filters.  This short article will be of interest to you---------------

 

http://ask-leo.com/im_drowning_in_spam_what_can_i_do.html

 

 




Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. For information on the program click here.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee. I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee.

Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon

New Poster

Re: spam folder

The response did not address fully my problem. It did provide extensive documentation of the spam folder which was very helpful. I'll ask comcast for their usage of spam filters.

 

thnx

Gold Problem Solver

Re: spam folder

IF the Spam email  is coming from the EXACT  same email address, you can create an email filter to block all email from that email address.  That would be done under a Preferences>Email icon>Email Filters..

CC



Need Email Help? Please post the following information in your post.
Do you use XfinityConnect? The Full or Lite version?
Do you use an email client? Which one? (Eg; Windows Live mail, Outlook, a smartphone etc.)
Which browser/version do you use? And- have you cleared your browser cache?
Which operating system? XP, Vista, Windows 7, Mac OS X
Details of the problem you are having.