Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,807,915

members

62

online now

1,953,760

discussions

Top

problem replying to emails

New Poster

problem replying to emails

my email reply function will not allow me to type in a reply without a delay of at least 10 to 15

seconds between characters---the cursor disappears for the above time span, then reappears

when you can type in 1 or 2 more characters when the above is repeated

Email Expert

Re: problem replying to emails


Try clearing out your browser's cache/browsing history. When you have done that, close out the browser and re-start it in a fresh session.

If that doesn't do it, then try using a different browser and see if you can duplicate the problem that way. If it works OK then you will know the problem probably lies with the first browser. eg: if you are using Internet Explorer, try Chrome or Firefox.

Also, you could try switching from the Full version of Xfinity Connect to the Lite version. Go to Preferences>>>>General, and see which one you're using now. Full is the default. Select the Lite version.







Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. For information on the program click here.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee. I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee.

Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon