Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,809,913

members

42

online now

1,955,176

discussions

Top

cookies

Frequent Visitor

cookies

Sometimes - but not always - when I first bring up xfinity.com home page, then click e-mail, instead of displaying the login box, it says I must allow cookies.  Cookes are not turned off.  Then without doing anything but going back to the home page and trying again, clicking the e-mail button takes me to the page with the login box without any cookie message.  My browser is firefox 40.01.02  What's going on here.

Email Expert

Re: cookies

Did you try clearing cache/history in Firefox?  Then try to sign in again and see if you still get the error.  You could also try updating to Firefox 42.0




Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. For information on the program click here.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee. I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee.

Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon