Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,726,294

members

8

online now

1,888,387

discussions

Back to Top

Unable to Open URL Links in emails.

Posted by
New Poster
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Message 1 of 6
833 Views

I have Xfinity Connect Lite, use Outlook for email, XP OS and recently downloaded Constant Guard.

I am unable to open any links in an email and get the error message that the restrictions on my computer are preventing me to do so and to get with my system administrator.  This is new.

5 REPLIES
Posted by
Email Expert

Message 2 of 6
817 Views

Did this just start after downloading ConstantGuard?

 

mady

>


Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. For information on the program click here.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee. I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee.

Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon

Posted by
New Poster
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Message 3 of 6
814 Views

I'm having the same issue.  I do not have Constant Guard

Posted by
New Poster
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Message 4 of 6
787 Views

Upon further research I found it was due to a recent update of RealPlayer which included downloading Google Chrome.  I did not want Google Chrome so deleted it, but did not realize it had modified my registry as default internet browser.  I had to go into Internet Options and modify default Internet browser to IE and then now everything is working properly again.

Posted by
New Poster
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Message 5 of 6
769 Views

Nope - my default browser is IE.

Posted by
Regular Visitor
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.

Message 6 of 6
754 Views

Hi.  This is dreamsicle.  Had the same issue.  I was having problem opening links in comcast/xfinity's homepage and any of their pages/links such as help page.  Had trouble opening links in other websites also such as school sites.  Had trouble opening links in my emails such as crazy coupon lady.

 

Since I have been exchanging private messages to comcastjoe, he had suggested changing my internet browser.  I downloaded google chrome and made it my default browser and everything seems to be working fine now.  I access my email by going to xfinity but through google chrome.

 

So, I don't know whether that meant the problem was comcast/xfinity or internet explorer.  If it is comcast, I hope they'll do some kind of reimbursement for all that problem we had to put up with and some of us dealing with it for a month or more now.