Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,807,465

members

78

online now

1,953,338

discussions

Top

Secondary email account is not working

Regular Visitor

Secondary email account is not working

I have always had two email addresses with xfinity and since yesterday only my primary account shows up when I sign in. How do I restore the secondary email account?

Regular Visitor

Re: Secondary email account is not working

I have the same problem. Can someone please give a hint on what to do to fix this. Thank You.

Gold Problem Solver

Re: Secondary email account is not working

On the Homepage, scroll down to quick links while signed in with thevPrimary username and password.

Next lick on Find my username and fill in any information requested.  A new window will open showing your Primary, as well as all Secondary users associated with your account.

 

Post back with what yiu found and we will go from there.

CC



Need Email Help? Please post the following information in your post.
Do you use XfinityConnect? The Full or Lite version?
Do you use an email client? Which one? (Eg; Windows Live mail, Outlook, a smartphone etc.)
Which browser/version do you use? And- have you cleared your browser cache?
Which operating system? XP, Vista, Windows 7, Mac OS X
Details of the problem you are having.




Regular Visitor

Re: Secondary email account is not working

Thanks CCCarole. I did what you said and when I found the account I changed the password and the secondary account now shows up. You can consider my issue closed.

Regular Visitor

Re: Secondary email account is not working

It worked for me also! Thanks so much for taking the time to help out. Hope you have a great week.

Gold Problem Solver

Re: Secondary email account is not working

Glad to help you.  It is the reason I lurk here!

 

👍

CC



Need Email Help? Please post the following information in your post.
Do you use XfinityConnect? The Full or Lite version?
Do you use an email client? Which one? (Eg; Windows Live mail, Outlook, a smartphone etc.)
Which browser/version do you use? And- have you cleared your browser cache?
Which operating system? XP, Vista, Windows 7, Mac OS X
Details of the problem you are having.