Welcome to Xfinity Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,842,780

members

1,736

online

36,277

topics

Top

Protected Browsing set to OFF, still can't load web page

New Poster

Protected Browsing set to OFF, still can't load web page

Hello, I set protected browsing to OFF, but still can't load msn.com. I cleared cache, restarted browser (this is IE), to no avail. I can open msn.com in Edge. How can I make it work in IE? Thanks!

Email Expert

Re: Protected Browsing set to OFF, still can't load web page

I just tried on my Windows 10 laptop, and I can't get straight to the MSN homepage using IE either.  But it works fine if I use Chrome.  I'm thinking it has to do with IE slowly sinking into the sunset?

 

go figure




Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. For information on the program click here.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee. I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee.

Was your question answered?
Mark an Answer!solution Icon

Valued Contributor

Re: Protected Browsing set to OFF, still can't load web page

It loads for me in IE on a Windows 10 laptop. I have the new Creators Update, and protected mode on.

Xfinity Events:
WATCHATHON 2018... See More
Discussion stats
  • 2 replies
  • 321 views
  • 2 kudos
  • 3 in conversation