Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,806,118

members

27

online now

1,952,313

discussions

Top

On the home page I see 6 new emails but when I open the email page there an no new emails. Why?

New Poster

On the home page I see 6 new emails but when I open the email page there an no new emails. Why?

When I go to the home page, I see the red 6, indicating 6 new emails. When I open my email page, there no new emails.

Why does this happen and it does frequently. 

Email Expert

Re: On the home page I see 6 new emails but when I open the email page there an no new emails. Why?

Try refreshing the home page to see if the number goes away.  The email counter is one of the wonkier features in Comcast email.  I get the same thing, and I certainly wouldn't rely on it to be accurate at any given moment.




Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. For information on the program click here.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee. I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee.

Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon

Gold Problem Solver

Re: On the home page I see 6 new emails but when I open the email page there an no new emails. Why?

Clearing the cache always seems to solve that dumb little problem.



Need Email Help? Please post the following information in your post.
Do you use XfinityConnect? The Full or Lite version?
Do you use an email client? Which one? (Eg; Windows Live mail, Outlook, a smartphone etc.)
Which browser/version do you use? And- have you cleared your browser cache?
Which operating system? XP, Vista, Windows 7, Mac OS X
Details of the problem you are having.