Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,807,172

members

93

online now

1,953,070

discussions

Top

No Email

Frequent Visitor

No Email

If I send a test message to me comcast email, it is not received.  It is received at an email address outside comcast.net.

Email Expert

Re: No Email

Check to see if you have the Comcast account set to auto-forward to that other account.  From the Inbox page, go to Preferences>>>>Email>>>>>Email Forwarding.




Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. For information on the program click here.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee. I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee.

Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon

Frequent Visitor

Re: No Email

No auto-forward.  I sent a test message to two different accounts (one non-comcast, the other my windows live mail comcast account).  It was received only at the non-comcast.  Also not receiving email through my cell phone comcast or the on-line xfinity connect

Frequent Visitor

Re: No Email

Same here.  Outgoing seems fine, but incoming hasn't demonstrably worked since ~9:30am EDT.

 

Confirmed using 3 family accounts.  Comcast will send to other services - Gmail, Yahoo, etc.- but nothing sent to Comcast (even from Comcast) is received.

 

And the web mail interface has been slower than molasses in winter all day.

 

Contributor

Re: No Email

yes... comcast.net mail server is not delivering emails.

Same problem.

IT'S NOT YOU OR YOUR SETUP.