Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,807,867

members

24

online now

1,953,728

discussions

Top

Links Don't Work

Frequent Visitor

Links Don't Work

In the last 2 months or so, several websites which I subscribe to can no longer be opened from their email.  This includes some blogs, dept. stores, historical societies, etc.  When I click "View in Browser", nothing happens.  If JC Penney has coats on sale and I click on their arrow in the email, nothing happens.  I've tried opening my email in Chrome and Firefox and neither works for these email, so I am concluding that it is Comcast.  I have called, but no one knows or cares.  Could a setting have changed which I can fix?

Email Expert

Re: Links Don't Work

Do the links show as "live" when you put the cursor on them?  Try right-clicking on one of them and see if you can use one of the "open" options in that menu.




Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. For information on the program click here.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee. I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee.

Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon

Frequent Visitor

Re: Links Don't Work

So far, that seems to be working.  Thank you.  However, does that mean I can change a setting to prevent that extra step in the future?

Email Expert

Re: Links Don't Work

There is nothing in the account settings that would have any effect on this.  Normally I would suggest clearing the browser's history and restarting it.  But you said you got the same result in two different browsers.  I don't know why else you would have a problem opening links.  I cannot duplicate this problem myself.   Links seem to work OK for me.




Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. For information on the program click here.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee. I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee.

Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon

Regular Visitor

Re: Links Don't Work

I am having this same problem. Several of the blogs and pages that I get email from are effected. When I click on a link in their page, nothing happens. This is pretty irritating. Is this an xfinity problem. I have cleared my history and cache, restarted my browser and computer.