Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,748,965

members

54

online now

1,907,235

discussions

Back to Top

Firefox and Video clips

Contributor

Firefox and Video clips

I have firefox 4.0.1 and on the comcast.net home page when I try to play a news clip it just skips over it. It will play the advert before the actual clip but not the clip. Any suggestions. Using IE will play it but I prefer firefox.

Gold Problem Solver

Re: Firefox and Video clips

 


bha19 wrote:

I have firefox 4.0.1 and on the comcast.net home page when I try to play a news clip it just skips over it. It will play the advert before the actual clip but not the clip. Any suggestions. Using IE will play it but I prefer firefox.


Are you clicking on the forward arrow below the video clip? (The Fan video) Do you have the latest version of Flash Player installed?

 



Need Email Help? Please post the following information in your post.
Do you use XfinityConnect? The Full or Lite version?
Do you use an email client? Which one? (Eg; Windows Live mail, Outlook, a smartphone etc.)
Which browser/version do you use? And- have you cleared your browser cache?
Which operating system? XP, Vista, Windows 7, Mac OS X
Details of the problem you are having.




Contributor

Re: Firefox and Video clips

I am clicking on the arrow in the clip and the advertisement will play but not the video after it. I have the latest Flash installed and have tried it with both hardware acceleration on and off but no luck. Any other thoughts