Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,810,065

members

45

online now

1,955,249

discussions

Top

Can't retrieve my emails

New Poster

Can't retrieve my emails

We have several emails on our account but for some reason when I try to pull up the emails for allproplumbing I can NOT get to the actual emails.  I can see that I have some, but they aren't being displayed for my viewing. Luckily I have them on the mobile device but I will need to be able to pull them up on the desktop.  Please help

 

New Poster

Re: Can't retrieve my emails

Let me know if you were able to solve your problem - I have the exact problem & after 3 calls to their Customer Service - nothing resolved - they said they were entering a trouble ticket & someone would get back with me in 24 - 72 hours...I work from home & I will likely face serious consequences if this isn't fixed sooner. I have done all the things I could think - reset modem/router, shut down computer & restart.  Thanks for any feedback

P.S. I have to laugh (sarcastically...not with glee) just noticed it said I will be emailed if there is a response...well couldn't pull it up with this problem...I'll just periodically check this forum to see if anyone has any thoughts

New Poster

Re: Can't retrieve my emails

I'll post if they get it resolved

New Poster

Re: Can't retrieve my emails

I am unable to retrieve my email in my browser, but mobile app on phone works fine.  I got in this morning, and for the rest of the day it keeps trying to retrieve, but just sits there with the arrow spinning in circles.

New Poster

Re: Can't retrieve my emails

Same here very frustrating... Smiley Sad

Email Expert

Re: Can't retrieve my emails


mpmarcil wrote:

I am unable to retrieve my email in my browser, but mobile app on phone works fine.  I got in this morning, and for the rest of the day it keeps trying to retrieve, but just sits there with the arrow spinning in circles.



Try clearing out your browser's cache/browsing history. When you have done that, close out the browser and re-start it in a fresh session.

If that doesn't do it, then try using a different browser and see if you can duplicate the problem that way. If it works OK then you will know the problem probably lies with the first browser. eg: if you are using Internet Explorer, try Chrome or Firefox.

Also, you could try switching from the Full version of Xfinity Connect to the Lite version. Go to Preferences>>>>General, and see which one you're using now. Full is the default. Select the Lite version.

If you are using IE 10 or 11, make sure Compatibility mode is enabled for comcast.net. You will find it in IE under "Tools".




Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. For information on the program click here.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee. I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee.

Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon