Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,465,198

members

43

online now

1,690,075

discussions

smtp.comcast.net SSL port 465 no longer works !

Posted by
Regular Visitor
  • Congrats on Posting your first topic!

Member Since: ‎05-29-2010
Posts: 1
Message 1 of 2 (5,208 Views)

smtp.comcast.net SSL port 465 no longer works !

Outgoing mail smtp.comcast.net SSL port 465 no longer works ! I can connect to the server but it looks like whatever backend server that handles login credentials is fubar ( like the server is not connecting to the RADIUS server).


incoming mail.com.comcast.net SSL port 995 works fine. I can connect via SSL and get mail with no problems !

 

They told me to use 100 in and 25 out, and tried to explain that those are not SSL ports.

 

I tried to explain this to the support line and guess what ? After 10 mins of being on hold they transfered me to Microsoft ? WTH ?

 

This USED to work, and  port 465 works just fine on my Android ( probably hitting a different server).

 

1 REPLY
Posted by
Customer Expert

Member Since: ‎11-14-2006
Posts: 6,441
Message 2 of 2 (5,205 Views)

Re: smtp.comcast.net SSL port 465 no longer works !

Which mail client are you running?

 

Could you carefully go through the settings and retype everything? Be sure you get all the letters, numbers, and wording correct. 


I know you say that incoming is working, but nevertheless, I use:


outgoing: smtp.comcast.net, 465, SSL, password authentication (make sure I have just username without the @comcast.net, correct password)

incoming: mail.comcast.net, 995, SSL, password authentication

 

For each of those, be sure you save the changes.