Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,439,777

members

44

online now

1,667,833

discussions

Email won't send - Windows Live Mail, Windows 7

SOLVED
Posted by
Visitor
Member Since: ‎06-23-2010
Posts: 2
Message 1 of 4 (7,775 Views)

Email won't send - Windows Live Mail, Windows 7

First, I have gone through the instructions you guys have posted multiple times.  I have changed my smtp outgoing port to 587 and 465, and double checked all the other fields multiple times.  Still no luck.  I can rec'v but not send email.

 

I set up this new PC about a week ago, and it had been working fine with the ports at 587 and 995, but then stopped sending email this evening.  At this point, I am not sure why it will not send.  I have been at it for some time, and seems like it should be working, but it's not.  Is there something that I am missing for Windows 7?   It seems that most of the screen shots I saw were Vista, and the directions you had listed I followed to the T, many times.  Any thoughts?

 

Thanks.

1 ACCEPTED SOLUTION
Posted by
Email Expert

Member Since: ‎04-27-2004
Posts: 18,242
Message 2 of 4 (7,975 Views)

Re: Email won't send - Windows Live Mail, Windows 7

See this thread.

3 REPLIES
Posted by
Email Expert

Member Since: ‎04-27-2004
Posts: 18,242
Message 2 of 4 (7,976 Views)

Re: Email won't send - Windows Live Mail, Windows 7

See this thread.

Posted by
Visitor
Member Since: ‎06-23-2010
Posts: 2
Message 3 of 4 (7,723 Views)

Re: Email won't send - Windows Live Mail, Windows 7

Thanks!  So it was a microsoft update that caused that?  I hadn't changed any settings or anything for sometime?

Posted by
Email Expert

Member Since: ‎05-21-2006
Posts: 30,240
Message 4 of 4 (7,186 Views)

Re: Email won't send - Windows Live Mail, Windows 7