Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,379,429

members

85

online now

1,610,732

discussions

Set Comcast as homepage

Posted by
Frequent Visitor
  • Congratulations on receiving your first Kudos! Thank you for your meaningful contribution to the forum. May this be the first of many kudos.

Member Since: ‎02-21-2008
Posts: 18
Message 1 of 6 (3,887 Views)

Set Comcast as homepage

How can I set Comcast as my home page?
5 REPLIES
Posted by
Regular Contributor
  • Congratulations on receiving your first Kudos! Thank you for your meaningful contribution to the forum. May this be the first of many kudos.
  • Great Job! Your reply has been accepted. Thank you for helping and Congrats on your 1st Solution.
  • Communication is Key. Way to go, keep it up. Congrats on 100 Replies!

Member Since: ‎12-15-2004
Posts: 363
Message 2 of 6 (3,872 Views)

Re: Set Comcast as homepage

If you are using a Windows PC, click on Help > Content and Index.  Type in the keyword to find  HOME PAGE.
__________________________________________
FREEDOM isn't FREE....someone pays for you and me.
Posted by
Security Expert

Member Since: ‎10-07-2003
Posts: 20,976
Message 3 of 6 (3,868 Views)

Re: Set Comcast as homepage

 
In IE Click on Tools  then Internet Options Click the Use Current button.
 
In Firefox  Click on Tools then Options,  Click the Use Current Page button
TANSTAAFL!!



Posted by
Edited on
‎04-07-2008 10:48 PM

Connection Expert

Member Since: ‎12-24-2003
Posts: 49,703
Message 4 of 6 (3,865 Views)

Re: Set Comcast as homepage

[ Edited ]
Or go to the Comcast Portal. Click on "Tools" >> "Internet Options" >> On the "General" Tab under "Home Page", click on "Use Current", then "Apply" and "O/K" out.
 
Didn't see your post CT... Smiley Sad


Message Edited by EG on 04-07-2008 10:48 PM
Posted by
Regular Contributor
  • Congratulations on receiving your first Kudos! Thank you for your meaningful contribution to the forum. May this be the first of many kudos.
  • Great Job! Your reply has been accepted. Thank you for helping and Congrats on your 1st Solution.
  • Communication is Key. Way to go, keep it up. Congrats on 100 Replies!

Member Since: ‎12-15-2004
Posts: 363
Message 5 of 6 (3,846 Views)

Re: Set Comcast as homepage



EG and Cajun Tek wrote:
.....Click on "Tools" >> "Internet Options" >> On the "General" Tab under "Home Page", click on "Use Current", then "Apply" and "O/K" out.
 

Which is fully explained under the Help topic, if only Winnie-the-Poo knew how to take advantage of that great wealth of information. (If you teach a man to fish.....)    Smiley Wink
__________________________________________
FREEDOM isn't FREE....someone pays for you and me.
Posted by
Edited on
‎04-08-2008 07:00 PM

Connection Expert

Member Since: ‎12-24-2003
Posts: 49,703
Message 6 of 6 (3,835 Views)

Re: Set Comcast as homepage

[ Edited ]
I believe in cutting to the chase ! Smiley Wink
 
My experiences here and at other help forums have shown me that that is what posters want.
 
Read any help information.... Heaven forbid !!
 
Heck, many don't / won't even read the sticky topics after the come here....


Message Edited by EG on 04-08-2008 07:00 PM
-->