Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,728,642

members

57

online now

1,890,380

discussions

Back to Top

Replacing COMCAST modem with my own?

SOLVED
Posted by
New Poster
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Message 1 of 3
2,330 Views

I currently have, installed, an Arris modem with the telephone support that belongs to COMCAST.  Given that all the "hard work" of making sure that the signal levels are appropriate and that the household dial tone is not "leaking" back into the local hardwired telephone lines, is there any reason why I cannot replace the Arris with a Motorola modem by myself?

 

The Motorola (with telephone support) is the same model COMCAST initally installed when I got the phone service.

 

-Larry

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Posted by
Gold Problem Solver

Message 2 of 3
2,398 Views
Solution

Please check out Message # 20 in this Thread:  clickable link:

If you have further questions, start a new Thread in that Forum for assistance by the Experts there.



Need Email Help? Please post the following information in your post.
Do you use XfinityConnect? The Full or Lite version?
Do you use an email client? Which one? (Eg; Windows Live mail, Outlook, a smartphone etc.)
Which browser/version do you use? And- have you cleared your browser cache?
Which operating system? XP, Vista, Windows 7, Mac OS X
Details of the problem you are having.




2 REPLIES
Posted by
Gold Problem Solver

Message 2 of 3
2,399 Views
Solution

Please check out Message # 20 in this Thread:  clickable link:

If you have further questions, start a new Thread in that Forum for assistance by the Experts there.



Need Email Help? Please post the following information in your post.
Do you use XfinityConnect? The Full or Lite version?
Do you use an email client? Which one? (Eg; Windows Live mail, Outlook, a smartphone etc.)
Which browser/version do you use? And- have you cleared your browser cache?
Which operating system? XP, Vista, Windows 7, Mac OS X
Details of the problem you are having.




Posted by
New Poster
  • Thank you contributor for your first reply to the community!
 Posting replies is the best way to get involved.
  • Congrats on Posting your first topic!

Message 3 of 3
2,321 Views