Welcome to Xfinity Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,875,932

members

1,246

online

29,428

topics

Top

Re: Massive speed/usability issues after upgrading to Extreme 300

New Poster

Re: Massive speed/usability issues after upgrading to Extreme 300

Hey TTerry,

 

I just upgraded to a new gateway (DPC3941T) two days ago and since then have been seeing pretty much the same thing in my logs. The past two nights I've lost internet around 9:45PM EST, otherwise my connection is always very fast and stable. It always says ethernet0 got new IP, but it is always the same IP...?

I never had the same problem with my old Technicolor modem (forgot the model) which worked perfectly fine. I even used the new coaxial cable that came in the mail with my upgraded modem. I'm pretty much at a loss since everything seemed to work fine until I hooked this new gateway up. I'm trying to avoid calling, hope you get your problem solved so I can copy your work Smiley Happy

 

 

Cable Expert

Re: Massive speed/usability issues after upgrading to Extreme 300

Hey @Potato117 - start your own thread and we'll help you too 




Community Icon
I am not a Comcast employee, I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help. For information on the program click here.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee. I am a paying customer just like you!
I am an XFINITY Forum Expert and I am here to help.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am not a Comcast employee.

Was your question answered?
Mark an Answer!solution Icon

Official Employee

Re: Massive speed/usability issues after upgrading to Extreme 300

 

Potato117, what speeds are you seeing on your end? If you're losing internet service at 9:54pm every night, it may suggest an issue at the plant. Send me your full name and phone number so I can investigate. 

 

KenF


Community Icon
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark a Best Answer!solution Icon

New Poster

Re: Massive speed/usability issues after upgrading to Extreme 300

Hi @ComcastKenF

 

I created my own thread here but I will PM you my info. 

Official Employee

Re: Massive speed/usability issues after upgrading to Extreme 300

Thanks! I'll close this thread out since I duplicated it. 

 

KenF


Community Icon
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark a Best Answer!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark a Best Answer!solution Icon

Special Events
FIFA World Cup 2018 on Xfinity See More
Discussion stats
  • 4 replies
  • 123 views
  • 1 kudo
  • 3 in conversation