Welcome to Comcast Help & Support Forums
Find solutions, share knowledge, and get answers from customers and experts

New to the Community? Start here.

5,760,721

members

73

online now

1,916,720

discussions

Back to Top

Cablecard TiVo Bolt not getting Premium channels after moving working card from Roamio

ANSWERED
Highlighted
New Poster

Cablecard TiVo Bolt not getting Premium channels after moving working card from Roamio

My cablecard equipped TiVo Bolt is not getting any Premium channels (Error message V58) after moving the working card from Roamio. After many phone calls, I was upgrade to Level three support but the problem still remains after a week.

 

I have asked them to let me contact TiVo Support for assistance (They will make a three-way call with me and Comcast to resolve the issue) But so far they have refused.

 

A tech is suppose to to my come to my house tomorrow but I hold out little hope due to past experiences and this being a recurring problem. I'm hoping that the Comcast crew here can refer my account to the proper experts to handle (offline, apparently) in the same fashion as the others.

 

Accepted Solution

Re: Cablecard TiVo Bolt not getting Premium channels after moving working card from Roamio

A new CableCard fixed the problem. Thanks, Comcast!

 

View answer in context
Official Employee

Re: Cablecard TiVo Bolt not getting Premium channels after moving working card from Roamio

 

Hello fredelkamp, I am happy to look further into this for you. Can you please send me a private message with your full name, street address, and account number by clicking on my name (ComcastAmir) and then "private message me"?




Community Icon
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon
New Poster

Re: Cablecard TiVo Bolt not getting Premium channels after moving working card from Roamio

A new CableCard fixed the problem. Thanks, Comcast!

 

Official Employee

Re: Cablecard TiVo Bolt not getting Premium channels after moving working card from Roamio

That's great to hear! Thank you for sharing your resolution here with us, have a good day. 




Community Icon
I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: Product, Support, Leadership.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.

Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am an Offical Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast.
We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit.
Was your question answered? Mark it as an accepted solution!solution Icon
Community Icon
I am a Comcast Employee.
Please post so people with similar questions may benefit.
Was your question answered?
Mark it as a solution!solution Icon
Discussion stats
  • 3 replies
  • 190 views
  • 0 kudos
  • 2 in conversation