Xfinity plant
Xfinity globe
Community Forum

xfinity to go

New Poster

xfinity to go

Xfinity to go is not showing the full duration of home recordings.  When in home, the recordings are there in full, but using the xfinity app remotely, only a few minutes of the video are present.  Is there a remedey for this?

 

thanks!

Official Employee

Re: xfinity to go


cng001 wrote:

Xfinity to go is not showing the full duration of home recordings.  When in home, the recordings are there in full, but using the xfinity app remotely, only a few minutes of the video are present.  Is there a remedey for this?

 

thanks!


Sorry.  The Cloud DVR recordings are separate from those on your physical DVR. It sounds like you have corrupted Cloud recordings. Is this happening consistently or only on a couple recordings? Is it specific to any particular channel?

 

On a side note, are you having issues with your "Family Room" X1?  Your Living Room and Bedroom look fine (shows green in my tool) but your Family room is showing red which usually means bad signal strength. If you are having issues on that TV, you may want to call us to have someone come take a look

 

Best,

ComcastDan

New Poster

Re: xfinity to go

It happens consistently, but I just checked which shows and it seems to be happening on channel 188 only.

 

I am not noticing any issues on any of our units.  The family room works fine.

 

Thanks!

 

Official Employee

Re: xfinity to go


cng001 wrote:

It happens consistently, but I just checked which shows and it seems to be happening on channel 188 only.

 

I am not noticing any issues on any of our units.  The family room works fine.

 

Thanks!

 


You're welcome. Glad you family room TV is fine. Sometimes the tool is too sensitive and shows problems when there are none.

 

Thanks for confirming which channel seems to be impacted. We'll get that fixed ASAP.

 

Best,

ComcastDan